Passief inkomen - Isafit Europe

Passief inkomen

Er zijn steeds meer mensen die naast hun baan of bedrijf een extra of passief inkomen opbouwen. Dit is een mooie aanvulling op je bestaande inkomen en geeft je meer vrijheid om te doen wat je echt wilt, zonder dat geld meteen een hekkensluiter is. Je wilt bijvoorbeeld een mooie reis maken, meer tijd voor familie en vrienden of tijd overhouden voor een hobby.

Een ander voordeel van een passief inkomen is de mogelijkheid geld te gaan investeren om vermogen op te bouwen voor de toekomst. Het is dus niet verwonderlijk dat steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om meer van het leven te kunnen genieten.

Wat is een passief inkomen?

Een passief inkomen is een inkomen dat je ontvangt zonder dat je er voortdurend actief aan werkt. Bestaande voorbeelden van een passief inkomen zijn: inkomsten uit een pand dat je verhuurt, het dividend van je belegging of online inkomsten. Het geld dat je hiermee verdient vraagt geen terugkerende inspanning van jou; de inkomsten blijven zich herhalen. Het tegenovergestelde is een actief inkomen, waarbij jouw inspanning wordt beloond zoals bij een dienstverband.

Een passief inkomen geeft rust en vrijheid.

Wat is een passief inkomen - Isafit Europe

Waarom een passief inkomen genereren?

De redenen waarom je een passief inkomen wilt genereren verschilt van mens tot mens. Redenen die vaak voorkomen om te kiezen voor een extra of aanvullend inkomen zijn:

Financiële onafhankelijkheid

Dit betekent dat je niet meer afhankelijk bent van een baan of werkgever voor jouw levensonderhoud. Het geeft je meer vrijheid om jouw leven in te richten zoals jij dat graag wilt. Meer vrije tijd en meer financiële mogelijkheden.

Financiële
stabiliteit

Je bouwt een extra inkomen zodat je geen stress krijgt wanneer het leven even tegenzit bij het verlies van werk of in het geval van onvoorziene kosten. Het hebben van zo’n extra inkomen kan je ook helpen om te kunnen gaan investeren of het afbetalen van een lopende schuld.

Vrijetijds-
besteding

Een van de meest gehoorde redenen om een passief inkomen te genereren is reizen. Een passief inkomen stelt je in de gelegenheid om (meer) te reizen en te werken vanuit het buitenland!

Realiseren van wensen

Met een passief inkomen stel je jezelf in staat om de dingen waar je al langer over droomt, eindelijk te realiseren. Denk hierbij aan de koop van een huis, een auto of het volgen van een opleiding.

IzaFit Europe biedt jou de mogelijkheid om met jouw eigen online business een extra inkomen te verdienen dat bijdraagt aan jouw financiële onafhankelijkheid en meer vrije tijd.

Verdien een passief inkomen met IzaFit Europe

Om jouw persoonlijke doelen waar te maken heeft IsaFit Europe een businessmodel ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat je alle kansen krijgt om jouw wensen te realiseren. Wil je meer vrije tijd of sparen voor de studie van je kinderen? Het ligt binnen handbereik.

Wij helpen je op weg zodat je zelfstandig online en locatie onafhankelijk kunt ondernemen. Dat doe je niet alleen, maar samen met ons. Op het tempo dat voor jou goed voelt, want wij geloven in het duurzaam opbouwen van jouw extra inkomen.

Bij IzaFit Europe ben jij welkom. Je hebt geen startinvestering, pand of personeel nodig en wij verstrekken je alle tools die je nodig hebt. Alle teamleden nemen vanuit hun diverse achtergrond waardevolle kennis mee die gedeeld wordt. Denk bijvoorbeeld aan ondernemers, freelancers, maar ook ondernemende personeelsleden met een dienstverband.

We ondersteunen je op vlakken als persoonlijk leiderschap, communicatie en bieden je een toolkit waar je direct mee aan de slag gaat. Om een passief inkomen op te bouwen zijn er wel inspanningen nodig. Zodra de basis eenmaal staat, kun je terugkerende inkomsten verwachten waar je veel minder of zelfs geen inspanning voor levert. Op dat moment heb je een passief inkomen gegenereerd.

Health & Wealth businessmodel

Ons businessmodel is gebouwd rondom Health & Wealth. Een gezonde levensstijl en financiële stabiliteit gaan immers hand in hand. Hiermee kun je een gezond, evenwichtig en meer bevredigend leven leiden. We helpen je jouw plannen vorm te geven en je zo op weg te helpen naar de juiste balans tussen gezondheid en jouw financiële doelen. Uiteindelijk ligt hier het begin van jouw welzijn en een gelukkiger leven!