Wealth & Health - Isafit Europe

Het businessmodel van IzaFit Europe

De term Health & Wealth staat centraal in het businessmodel van IzaFit Europe. Een goede balans tussen werk, inkomen, welzijn en gezondheid zijn belangrijk voor een gelukkig en bevredigend leven.

Health & Wealth staat aan de basis van de manier waarop wij ondernemen en komt duidelijk terug in alles wat we doen. Dit is de eerste stap op weg naar jouw persoonlijke doelen en het team van IzaFit Europe helpt je deze te bereiken.

Jouw eigen online business

Het Health & Wealth programma stelt jou in staat om zelfstandig extra inkomsten te verdienen. We bieden je hiervoor alle benodigde informatie, trainingen en tools voor marketing, sales en communicatie.

Het programma is zodanig opgebouwd dat het voor iedereen mogelijk is om online je extra inkomen op te bouwen met als belangrijkste voordelen:

  • je bouwt zelfstandig een passief inkomen op

  • zonder startinvestering

  • zonder personeel of pand

  • je wordt hands-on begeleid

  • met een uitgebreide training en toolkit

  • samen met ervaren teamleden

Het Health & Wealth businessmodel bied je de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer en hoeveel tijd je investeert in jouw business en het tempo waarop je jouw inkomen opbouwt.

Online business bouwen - Isafit Europe

Teamwork makes the dreamwork

Ondernemen doen we samen! Het team helpt jou met alles wat je nodig hebt om jouw inspanningen succesvol uit te voeren. We organiseren trainingen en webinars om van elkaar te leren en inspiratie op te doen. En buiten de geplande trainingen ben je natuurlijk altijd welkom om jouw vragen aan ons voor te leggen.

Heb je zelf een goede ervaring of idee dat je wilt delen? Daar staan we voor open, want samen behalen we het beste resultaat!

Zelfstandig maar niet alleen

Ontmoet andere teamleden tijdens de evenementen en trainingen waar we nieuws, tips en de beste praktijkvoorbeelden met elkaar delen. Je bent vrij om hieraan deel te nemen op de momenten en locaties die het beste bij jou passen.

Bekijk onze Event pagina voor meer informatie en locaties van geplande events. Ben je nog geen lid van ons team? Je bent evengoed van harte welkom!

Ik wil meer informatie over het businessmodel van IzaFit Europe. Neem contact met mij op!